These boots are made for…. everything!

Nieuw seizoen, nieuwe boots. Ik ben soms echt nog steeds net een klein kind in de snoepwinkel. De volgers die mij al enige tijd volgen en een beetje kennen, weten hoe dol ik op schoenen en tassen ben. Dit is dan ook echt mijn zwakte. Om het een beetje te verklaren bij Hubby, noem ik het gewoon een investering. De ene investeert in aandelen, ik in schoenen en tassen.

Zo was ik dus ook mega blij met de nieuwe schoenen collectie bij van den Assem

Klik hier om naar de website te gaan!

Waar mijn liefde eerst lag bij grove, lompe boots, ben ik dit jaar toch al enkele keren overstag gegaan voor cowboy-boots! Mijn witte zomerse variant heb ik dan ook echt bijna afgetrapt. Het is dus niet geheel een verrassing dat er ook een winterse variant van deze boots aangeschaft moest worden. Tadaaa, daar was dit paartje van Lola Cruz. Zwart, zilveren neus, perfecte combi met mijn zwarte YSL met zilveren ketting. Daar had ik nog geen passend paar bij. Match made in heaven.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Klik hier om te shoppen!

Wat ik mega fijn vind aan deze boots is dat ze wijd genoeg zitten om mijn enkels, zonder dat ik hier een maatje groter voor heb moeten bestellen en er daardoor uitglijd. Verschrikkelijk vind ik dat altijd. De boots zijn altijd of net niet wijd genoeg, waardoor het stoere effect onder je zwierige rokje wegvalt en als ze wel wijd genoeg zitten, glijdt vaak je voet er uit. Nou, bij het ontwerpen van deze boots is aan alles gedacht. Er is een extra elastiek, heel breed, vast gemaakt in de schoen, zodat je voet er niet uit glijdt. Ik was echt mega verrast toen ik deze ‘gadget’ ontdekte. Deze boots gaan voorlopig niet uit, zoals je misschien al wel hebt opgemerkt op mijn social media kanalen. Van den assem heeft ook nog andere merken waar ik een zwak voor heb, dus ik ben benieuwd voor welk paar ik als volgende ga bezwijken.

Het leed dat babykamer heet…. (Flexa)

Het leed dat babykamer heet. En waarom leed? Omdat het bij mij betekent dat mijn baby groot is en toe is aan een eigen kamertje.

Nevan is nu zeven maandjes oud en hij heeft vanaf zijn geboorte in een co-sleeper naast mijn bed gelegen. Ze worden zo snel groot en ik vond dus dat extra navelstrengetje een soort van fijn nog! Ook vind ik het ideaal met de borstvoeding, hoppa, beebs aan boobie en verder slapen maar.

Nu is het dus tijd om dat extra stukje navelstreng door te knippen. De co-sleeper maakt plaats voor een ledikantje in een andere kamer. Even een paar keer slikken, maar wie weet brengt deze fase ook weer wat leuks met zich mee. Slaap bijvoorbeeld.

Ik hou zelf absoluut niet van zoetsappig en had de babykamer voor de meiden ook zwart, dus die kant wilde ik met Nevan ook weer op gaan. Aangezien ons huis redelijk zwart en donker grijs is wilde ik voor de afwisseling eens wat anders proberen en ben ik klaar voor een nieuwe kleur. Kobalt blauw.! Nee grap natuurlijk. Dat kunnen mijn kleurintolerante ogen niet aan nie.

De kleur welke ik wel echt naast mijn liefde voor zwart lief heb is: khaki, armygreen en alles in die trant.

De vraag was, of ik het ook aan zou durven op de muren! Ik heb bij flexa wat kleurtesters opgevraagd, voor de zekerheid ook wat grijstinten, en heb dan toch besloten te gaan voor de kleur factory green!! Lekker industrieel. Just how I like it. De Flexa Kleurtesters hebben mij geholpen bij het maken van deze (voor mij echt een lastige) keuze. De kleurentesters zijn zo fijn en gemakkelijk! In mijn hoofd was dit plaatje al helemaal af.

Ik heb besloten om één muur in de kamer factory green te maken met een vintage/industrieel uiterlijk. Eerst heb ik één laag opgebracht aan de muur en laten drogen. Daarna nog een laag en terwijl de verf nog nat was, heb ik wat streepjes gezet met een niet gekozen kleur (camouflage green) en ben ik met een oud hydrofiel wat gaan ‘vegen’. Op en neer en heen en weer tot er een ‘versleten of vaal’ effect zichtbaar was. Net zo lang tot het klaar was. Met mijn OCD duurde dat wel eventjes. Het voordeel hiervan is, dat het niet verkeerd kan gaan.

Na wat uurtjes zwoegen is daar dan de perfect stoere ‘baby’kamer.

Een klamboe vind ik vaak wat meisjesachtig, dus om het stoere eer aan te doen, gebruik ik een legernet als klamboe. Nu nog op-pimpen met wat accessoires in de verantwoorde kleuren en dan hopen dat Nevan er ook lekker slaapt!

Laat je me even weten wat je hiervan vindt? En als je leuke tips hebt of musthaves welke echt niet mogen ontbreken, hoor ik het ook graag.